Loading…

Fiziko.blog

Burn-out coaching

Bij een burn-out is je energie laag. Fiziko. bouwt samen met jou dit energiepeil terug op. De focus ligt op veranderen van leefgewoonten, dit is de sleutel van jouw metamorphose. De negatieve spiraal buigen we samen om naar een positieve opwaartse energieke beweging.

Lees meer >

Gezondheids-coaching

Gezondheidscoaching gaat veel verder dan gewicht verliezen.  Ik wil je vooral laten ervaren dat je je fitter en positiever voelt  als je gezond eet en aandacht aan je lichaam besteedt. Met praktische tools én professioneel leefstijladvies leer je jouw levenskwaliteiten en jouw algemene gezondheid verbeteren.

Lees meer >

 

Voor bedrijven

Langer werken is één van de grote uitdagingen in onze samenleving. Daarbij is het belangrijk om niet alleen aandacht te hebben voor de prestaties van de werknemers, maar ook naar hun mentale en fysieke gezondheid te kijken. Een werkomgeving te creëren waar ruimte is voor gezonde, geëngageerde, getalenteerde en goed geïnformeerde collega’s kan daarbij helpen.

Lees meer >

Persoonlijke begeleiding

Op zoek naar coaching op maat met blijvend resultaat? We maken samen duidelijke keuzes en stellen efficiënte doelen. Op een oplossingsgerichte manier werken we rond jouw persoonlijke coachvraag.

Lees meer >

Workshops

Mijn coach - en kookworkshops zijn interactief. Het plezier en de meerwaarde  van een gezond leven doorgeven, is het doel. Dit plezier haal je niet uit het lezen van een boek, maar wel door het te voelen en te beleven.

Lees meer >