Loading…

Fiziko.persoonlijke-begeleiding

Ik daag jou uit om gezonder te gaan leven, om jouw doelen te bereiken op een manier die perfect bij je leven past. Er is ruimte om te improviseren en te structureren. We stoppen met achter de feiten aan te hollen. Je maakt keuzes en stelt efficiënte doelen. We gaan voor een concrete, toekomstgerichte aanpak van jouw coachvraag.

Bij een intakegesprek brengen we jouw huidige leefstijl in kaart. Hoe zit het met jouw slaap, voeding, beweging, stress, ontspanning, werk- en leefbalans? Tijdens de opvolgcoachsessies werken we samen aan jouw unieke gezonde leefstijl. Dit brengt vaak fundamentele veranderingen met zich mee zowel voor jou als voor jouw omgeving. Nieuwe dagelijkse routines, bestaande overtuigingen maken we iets gezonder. Bij iedere coachingsessie vergroten we jouw plezier om gezonder te leven.

“Een warme ontvangst, een brede glimlach en vol enthousiasme uitgedaagd worden, dat is de coaching van Silvia.  Een leuk én origineel concept, op een speelse manier aangepakt. Een begeleiding à la carte met positieve vooruitzichten die echt haalbaar zijn.  De wilskracht en energie van Silvia zijn besmettelijk. Dankzij haar voel ik dat HET gewoon KAN. Anders en vooral méér dan alleen vermageren. Het gaat om de essentie van het leven: mij goed voelen!“

 

Maak vandaag nog een afspraak!

Heb je een vraag voor mij of wil je graag met mij samenwerken? Neem vrijblijvend contact op, ik ben benieuwd naar jouw verhaal.