Loading…

Fiziko.voorbedrijven

“We waren op zoek naar een leuke teamactiviteit om af te sluiten na een zware denkdag.  Het moest natuurlijk haalbaar zijn voor alle medewerkers en ook niet al te vrijblijvend. De combinatie van gezond koken en de oefening rond positieve feedback, aangevuld met het aanstekelijk enthousiasme van Silvia, zorgden er voor dat ook de meest kritische collega’s actief deelnamen.  Afsluiten met een gezamenlijk proefmoment van de kookprestaties was voor onze collega’s het ideale einde van een denkdag.”

– Steven Lapauw , Directeur VZW effect.

“Op voorhand hadden we een gesprek met Silvia waar we de onderwerpen van de training bespraken. Silvia goot dit in een gepaste vorm en hield rekening met de beperkte tijd die er voorzien was. Het resultaat was schitterend.  Alle onderwerpen kwamen aan bod: gezonde voeding, lichaamsbeweging, stress … Silvia heeft dit in een heel menselijke taal en op een spontane manier gebracht.  Het was absoluut geen monoloog. Er werd interactief gewerkt rond verschillende thema’s wat het nog interessanter maakt. De commentaren achteraf waren lovend. Dank je wel voor deze persoonlijke aanpak. We hadden tijd te kort. Deze boeiende workshop zal nog lang blijven nazinderen.“

– Veerle Vanoverbeke , Afdelingshoofd klantvriendelijk onthaal en inschrijvingen, AZ Groeninge

“In het kader van onze opleidingstrajecten doen we al enkele jaren beroep op Fiziko. Iedereen gaat altijd met een pak energie naar huis. Silvia, je zet de mensen op een heel aangename manier aan het denken én aan het werk. Je enthousiasme werkt aanstekelijk. Je weet mensen te prikkelen en te raken door wat je doet en hoe je dat doet. Voor herhaling vatbaar, echt!”

– Ine Beheydt – Jobcoach PlastIq.

 

Maak vandaag nog een afspraak!

Heb je een vraag voor mij of wil je graag met mij samenwerken? Neem vrijblijvend contact op, ik ben benieuwd naar jouw verhaal.