Loading…

Fiziko.burn-outcoaching

Burn-outcoaching is gericht op mensen die op een gebalanceerde manier het beste uit zichzelf willen halen. In eerste instantie ligt de focus op het energieniveau opkrikken. Coaching helpt, ook al voel je je nu enorm moe en moedeloos. Samen schrijven we een toekomstplan uit. Dit plan zorgt voor nieuwe uitdagingen, tevredenheid en evenwicht in je leven. Je leert jouw valkuilen voor burn-out herkennen en ze aan te pakken. Zo proberen we een terugval uit te sluiten.

Een burn-out komt heel vaak voor bij heel gedreven, vriendelijke mensen. Ze hebben zo lang in vuur en vlam gestaan om hun eigen doelen te bereiken en om anderen te helpen dat ze nu opgebrand zijn. Omdat iedereen uniek is, manifesteert de stress zich nooit op dezelfde manier. Enkele alarmsignalen zijn: vermoeidheid, prikkelbaarheid, gejaagdheid, futloosheid, hoofdpijn, minder presteren, slapeloosheid, onzekerheid en het gevoel hebben om geleefd te worden. Het liefst wil men wegvluchten van alle verplichtingen zowel thuis als op het werk. Ze willen vooral rust.

“Tijdens de donkerste periode van mijn burn-out ging ik vooral veel wandelen. Toen ik meer energie kreeg, begon ik opnieuw part-time werken. Hoe blij ik ook was, mijn leefstijl klopte nog niet. Ik moest echt iets vinden om constant aan mijn energie te werken. Want ik voelde de druk al op de eerste werkdag. Silvia liet me meer bewegen en gaf me een gezond voedingsplan. Deze veranderingen stap voor stap aanpakken, gaf me iedere dag meer meer energie. Nu voelt het fantastisch. Nog nooit was mijn hoofd zo helder en mijn lichaam zo gezond!”

 

Maak vandaag nog een afspraak!

Heb je een vraag voor mij of wil je graag met mij samenwerken? Neem vrijblijvend contact op, ik ben benieuwd naar jouw verhaal.