Loading…

Fiziko.gezondheidscoaching

Een gezonde geest in een gezond lichaam. Het is een oude wijsheid, maar nog steeds heel belangrijk.  Onze geest en ons lichaam moeten heel veel (ver)dragen. Daarom moeten we ze beide goed verzorgen. Voldoende bewegen, gezond eten, genoeg geestelijke en lichamelijk rust en ontspanning zijn de fundamenten. Ik wil jouw plezier vergroten om intenser te genieten van het leven. Ik leer je op een leuke manier gezonde leefgewoonten aan.  Nieuwe gewoontes kunnen jouw leven helemaal veranderen.

Je wilt oprecht gezonder gaan leven. Maar diep van binnen vrees je dat je niet lang zal volhouden. De boosdoeners zijn vaak stress, vermoeidheid, onevenwicht tussen werk en privé, drukte, geen planning of gewoon je omgeving.  Samen geven we een positieve draai aan jouw leefstijl waardoor jij terug tevreden bent met jezelf en jouw leven.
Ook bij kinderen is een gezonde basis belangrijk. Sommige kinderen houden niet van sporten, eten ongezond en worden gepest. Coaching naar een gezonde leefstijl kan terug een glimlach op het gezicht van jouw kind toveren.

“Eindelijk voel ik verandering, ik begin gezonder te leven en het resultaat is blijvend.”

“Heel erg bedankt Silvia voor de steun en het coachen van G. in zijn strijd tegen de extra kilo’s.  Zonder jou zou dit nooit gelukt zijn. Je bent een schitterende persoon met een warm hart, een prachtige vrouw die ons met open armen heeft ontvangen. Dank je wel.”

“Ik kan Fiziko. aanbevelen. Het is echt een plezier voor mijn kinderen en mezelf om gezonder te leven!  Het is niet enkel gezonde voeding, maar het totaalpakket dat ons leven heeft veranderd. Bedankt Fiziko.”

 

Maak vandaag nog een afspraak!

Heb je een vraag voor mij of wil je graag met mij samenwerken? Neem vrijblijvend contact op, ik ben benieuwd naar jouw verhaal.